NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

KADA MOGU DA SE UPIŠEM?

Upis je otvoren tokom cijele godine. Ukoliko se prijavljujete za individualnu, online ili nastavu u paru, možete da krenete onog momenta kada se prijavite. Kod grupne nastave, potrebno je sačekati formiranje grupe, odnosno dovoljan broj prijavljenih kandidata.

KOJE SU PREDNOSTI INDIVIDUALNE NASTAVE?

Prednosti individualne nastave su različite: imate 60 minuta na raspolaganju samo za sebe, da pitate sve što Vam nije jasno i da vježbate naučeno. Tempo rada zavisi od Vas samih, pa tako uvijek možete da se vratite na nešto što niste savladali, ili da idete ka novom gradivu kada ste za to spremni.

KAKO FUNKCIONIŠE ONLINE NASTAVA?

Ideja online nastave je da sami učite bez obzira na to gdje se nalazite. Sve što je potrebno da pohađate nastavu online jeste da posjedujete neku od aplikacija koje podržavaju video poziv. Ukoliko se odlučite za neki udžbenik, mi Vam ga dostavimo putem brze pošte. Časovi traju 60 minuta, a zadaće redovno šaljete profesoru na pregled.

KOJI METOD UČENJA KORISTITE?

Naš osnovni metod rada jeste da kroz usvajanje jezika i komunikaciju na stranom jeziku spontano usvajate i gramatička pravila. Uz usvajanje jezika, približavamo Vam i kulturu zemlje čiji jezik učite. Za one koji treba da polažu neki od međunarodnih testova, nudimo i učenje gramatike, odnosno pripremanje za iste.

ZAŠTO KURSEVI JEZIKA I KULTURE?

Zato što smatramo da nije dovoljno samo znati govoriti neki strani jezik. Kada idete u zemlju čiji ste jezik naučili, veoma je važno poznavanje nekih kulturoloških osnova, kako ne biste sebe i druge doveli u neprijatnu situaciju.

KOLIKO TRAJE JEDAN NIVO?

Grupna nastava ima umjereni tempo rada, sa dva časa sedmično po 90 minuta. Individualna nastava prati Vaš tempo rada. Kako kandidati imaju različit tempo usvajanja jezika, ograničenja za prelazak jednog nivoa u našem centru nema. Na početku kursa dobijate silabus koji Vam pokazuje šta sve obuhvata nivo na koji se upisujete, a za koliko ćete gradivo savladati, zavisi isključivo od Vas!

IMATE LI POPUST ZA STUDENTE?

Imamo popust za studente, na cijene grupne nastave -10KM.

KAKO MOGU DA SE PRIJAVIM ZA POLAGANJE ISPITA CILS?

 Potrebno je prijaviti se najmanje 60 dana prije. O cijenama i detaljima polaganja, možete se raspitati direktno u našim prostorijama.

VRŠITE LI PRIPREME ZA POLAGANJE MEĐUNARODNIH TESTOVA ZA NEKE DRUGE JEZIKE, OSIM ITALIJANSKOG?

Da, vršimo pripreme za sve testove. U našem timu imamo iskusne profesore koji su prošli različite obuke i kompetentni su da Vas pripreme za polaganja.

KAKO IZGLEDA KURS SRPSKOG ZA STRANCE?

Kurs srpskog jezika se održava na engleskom, ili na nekom od jezika iz naše ponude, sve zavisi od želja polaznika. Može da se radi individualno ili grupno.

Kako do nas?

Vidovdanska bb

Banja Luka

066 637 417

ass.aiba.info@gmail.com

Radno vrijeme

pon-pet: 15.00-21.00

sub: 10.00-13.00

PRATI NAS!

© 2020 Aiba lingvistički centar

Pozovite nas! 066 637 417